Wifi-sentralen

Tips og verktøy for bedre trådløst internett hjemme

Alt om wifi hjemme

Wifi-sentralen er en kunnskapsbase med konkrete råd, verktøy og innsikt i trådløs teknologi for alle som vil ha bedre wifi hjemme.

Kanskje vil du gå løs på våre 18 aller beste tips med én gang? 

Wifi-ordlista vår kan også være til nytte for å få en oversikt over forkortelser og wifi-begreper.

Nyeste artikler

Tips om trådløst rett i innboksen

Få nye og oppdaterte tips fra Wifi-sentralen rett i innboksen

Få beskjed når vi oppdaterer.

Gå til våre informasjonssider om AirTies smart wifiTrådløst som bare virker: AirTies smart wifi

Eye Networks forhandler AirTies smart wifi, den eneste profesjonelle wifi-løsningen for hjemmemarkedet i Norge. 

AirTies boligpakke består av tre trådløse enheter ferdig oppsatt i et mesh-nettverk, som gir deg full uttelling for bredbåndsabonnementet ditt i hele boligen.

Finn ut mer om AirTies smart wifi på våre informasjonssider.

 

Om Wifi-sentralen

Få nye wifi-tips tilsendt når vi oppdaterer sidene.

Snakk med oss i Eye Networks i mer enn 30 sekunder, og du merker at vi er seriøst nerdete når det gjelder nettverk. Flesteparten av oss har vært i bransjen siden oppringte linjer var siste mote. 

Med Wifi-sentralen ønsker vi å gjøre det enklere for interesserte brukere å få et bedre trådløst nett hjemme og å forstå hva som skjer når noe går galt. 

Mesteparten av innholdet her er laget for alle brukere av trådløst hjemme, uansett tjenesteleverandør, ruter eller tilgangspunkt. Artikler og videoer i Wifi-sentralen er laget av oss der ikke annet er oppgitt. Innhold kan bare gjenbrukes etter avtale med oss.

Vi holder det ikke hemmelig at vi selv forhandler det vi mener er den suverent beste løsningen for trådløst hjemme i dag – det kan du lese (mye) mer om i vårt informasjonssenter om AirTies wifi

Hva lurer du på om wifi?

Har du forslag til noe vi burde skrive om i Wifi-sentralen? Kontakt oss på Twitter eller info@eyenetworks.no – alle spørsmål og forslag er velkomne.

Oppdatert 25.05.2018