Wifi-sentralen

Tips og verktøy for bedre trådløst internett hjemme

Wifi-sentralen er en kunnskapsbase med konkrete råd, verktøy og innsikt i trådløs teknologi for alle som vil ha bedre wifi hjemme.

Kanskje vil du gå løs på våre 18 aller beste tips med én gang? 

Wifi-ordlista vår kan også være til nytte for å få en oversikt over forkortelser og wifi-begreper.

Eye Networks' ekspertpanel består av professor Josef Noll, seniorforsker Isabelle Tardy og teknisk sjef i Eye Networks, Geir Arne Rimala.

Ekspertene svarer om trådløst

Noe du lurer på om trådløst? Spør vårt ekspertpanel, som består av professor Josef Noll, seniorforsker Isabelle Tardy og teknisk sjef Geir Arne Rimala.

Her kan du se alle svar fra ekspertene.

Trådløst som bare virker: AirTies smart wifi

Eye Networks forhandler AirTies Air 4920, den eneste profesjonelle wifi-løsningen for hjemmemarkedet i Norge.

Få uttelling for bredbåndsabonnementet ditt i hele boligen!

Finn ut mer om AirTies wifi på våre informasjonssider.

Om Wifi-sentralen

Få nye wifi-tips tilsendt når vi oppdaterer sidene.

Snakk med oss i Eye Networks i mer enn 30 sekunder, og du merker at vi er seriøst nerdete når det gjelder nettverk. Flesteparten av oss har vært i bransjen siden oppringte linjer var siste mote. 

Med Wifi-sentralen ønsker vi å gjøre det enklere for interesserte brukere å få et bedre trådløst nett hjemme og å forstå hva som skjer når noe går galt. 

Mesteparten av innholdet her er laget for alle brukere av trådløst hjemme, uansett tjenesteleverandør, ruter eller tilgangspunkt. Artikler og videoer i Wifi-sentralen er laget av oss der ikke annet er oppgitt. Innhold kan bare gjenbrukes etter avtale med oss.

Vi holder det ikke hemmelig at vi selv forhandler det vi mener er den suverent beste løsningen for trådløst hjemme i dag – det kan du lese (mye) mer om i vårt informasjonssenter om AirTies wifi

Hva lurer du på?

Har du forslag til noe vi burde skrive om i Wifi-sentralen? Kontakt oss på Twitter eller info@eyenetworks.no – Wifi-sentralen vokser for hver uke som går, og alle spørsmål og forslag er velkomne.

Oppdatert 07.06.2017