Wifi-løsninger fra Eye Networks

Håndplukkede produkter, kvalitetskontrollert konfigurasjon og markedets beste administrasjons- og analyseverktøy — slik gir du kundene dine de beste wifi-opplevelsene.

Store og små internettleverandører i hele Norge og Norden har valgt wifi fra Eye Networks.

ISPer og andre telekombedrifter kan bestille produkter og tjenester direkte fra oss. Kontakt oss på sales@eyenetworks.no for å bli registrert som kunde.

Privatpersoner og småbedrift som er interessert i wifi-løsningene våre, kan bestille direkte fra oss via dinwifi.no – eller kontakt internettleverandøren din og spør hva de kan tilby!

Våre wifi-løsninger

Zyxel MPro Mesh: Full kontroll med de siste standardene

Bilde av et hus med tre overlappende mesh-soner. Zyxel-logo, Eye Networks-logo, bilder av gatewayen EX5601-T0 og aksesspunktet WX5600-T0

Zyxels portefølje av fibergatewayer og mesh-aksesspunkter har støtte for de nyeste bransjestandardene og gir et solid og fleksibelt utgangspunkt for trådløse nettverk i store og små hjem. Vi fører både frittstående aksesspunkter og gatewayer i MPro Mesh-serien, som alle støtter Wi-Fi 6, EasyMesh og TR-069/TR-181 for administrasjon.
Zyxel MPro Mesh levert av Eye Networks

eero for Service Providers: Sømløs totalløsning

Eye Networks distributes eero for Service Providers in the Nordic countries

eero for Service Providers er en totalpakke som omfatter eero wifi mesh, ISP-verktøyet eero Insights for administrasjon og analyse og sluttbrukertjenestene Secure og eero Plus.

Maskinvaren i vår portefølje er eero 6 og eero Pro 6, som begge har eeros TrueMesh-teknologi og Wi-Fi 6-støtte.

eero for Service Providers levert av Eye Networks

Med EyeSaaS rett ut av boksen

Alle Zyxel MPro Mesh-produkter leveres ferdig konfigurert og med støtte for tjenestene EyeSaaS Pearl, Carat og Nuggets.

EyeSaaS Pearl: Hold kontroll på versjonering og konfigurasjon av firmware på alle enheter.

EyeSaaS Carat: Kundens brukeropplevelse, analysert. Finn smertepunktene og løs dem før kunden rekker å klage.

EyeSaaS Nuggets: Akkurat det du trenger — administrerte mikrotjenester som forenkler prosessene og avlaster teamet ditt.

Lær mer om EyeSaaS på eyesaas.com

Wifi-sentralen: Alt om hjemme-wifi

Vil du vite mer om wifi generelt og hjemmewifi spesielt? Se vår åpne kunnskapsbase Wifi-sentralen, hvor vi deler tips, råd, bakgrunnsinformasjon og verktøy for bedre wifi hjemme.

Wifi-sentralen: Alt om wifi

Se også …

Markedsressurser

Vi har høyoppløselige bilder og andre ressurser du kan laste ned og bruke i egen dokumentasjon og markedsføring for de fleste wifi-produktene vi selger. Kontakt oss om du savner noe!

Markedsressurser

Kundestøtte for våre wifi-løsninger

Bedriftskunder kan kontakte oss på support@eyenetworks.no. Er du privatkunde og har kjøpt produkter via dinwifi.no, ta kontakt på privat-support@eyenetworks.no. Er du privatkunde som ikke har kjøpt utstyret ditt direkte fra oss, ta kontakt med internettleverandøren din.

Airties wifi-dokumentasjon

Eye Networks var tidligere norsk distributør for wifi-produsenten Airties. Vi har fortsatt dokumentasjon om disse produktene tilgjengelig her:

Airties wifi-dokumentasjon