Om Eye Networks AS

Kunnskap, infrastruktur og innsikt

Hvem er kundene våre?

Kundene våre er kvalitetsbevisste, kunnskapsbaserte tjenesteleverandører med ett øye på dagens nettverksleveranser og det andre på morgendagens behov. De stiller høye krav til oss, og det liker vi! Vi samarbeider tett og godt både med leverandørene og kundene våre.

De fleste av kundene våre er norske internettleverandører og montørselskaper, men vi får også stadig flere bransjekunder utenfor Norge og tjenesteleverandører som ikke er tradisjonelle telekombedrifter.

Vi har også en forretningsenhet som leverer kommersielle tjenester til bistandsprosjekter.

Hva gjør vi for kundene våre?

Vi leverer håndplukkede nettverksløsninger: Produkter og tjenester fra ledende leverandører som eero, Zyxel, CTS og Axiros.

Målet vårt er å levere løsninger og ekspertise som sparer deg for ressurser og hodebry over tid, og som lar deg levere gode, konsistente brukeropplevelser til kundene dine.

Vi har et standardutvalg av produkter, men kan også skaffe andre varer og løsninger når det trengs. Vi liker å knekke nøtter – ta kontakt og fortell oss om hva du trenger å gjøre, så er vi på saken med å finne riktig løsning for deg!

Du kan lese mer om samarbeidspartnerne og kunnskapsnettverket vårt her.

Hver vår samler vi kunder, leverandører og andre fra dette nettverket til fagdagene Shared Insights, en sosial kunnskapsarena vi alle setter stor pris på.

EyeSaaS er skytjenestene våre for ISPer i Norge og internasjonalt, som vi utvikler og leverer i samarbeid med ledende internasjonale fagmiljøer.