Om Eye Networks

Eye Networks forhandler og kvalitetssikrer nettverksløsninger fra leverandører over hele verden til telekombedrifter i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Hvem er kundene våre?

Kundene våre er kvalitetsbevisste, kunnskapsbaserte tjenesteleverandører med ett øye på dagens nettverksleveranser og det andre på morgendagens behov. De stiller høye krav til oss, og det liker vi! Vi samarbeider tett og godt både med leverandører og kunder.

De fleste av kundene våre er norske internettleverandører og montørselskaper, men vi får også stadig flere bransjekunder utenfor Norge og tjenesteleverandører som ikke er tradisjonelle telekombedrifter.

Hva gjør vi for kundene våre?

Målet vårt er å levere deg løsninger og ekspertise som sparer ressurser og hodebry over tid, og som lar deg levere gode, konsistente brukeropplevelser til kundene dine.

Produktutvalget vårt finner du i Telecomshop. Vi kan også skaffe andre varer og løsninger når det trengs, og vi liker å knekke nøtter – ta kontakt og fortell oss om hva du trenger å gjøre, så er vi på saken med å finne riktig løsning for deg!

Mer informasjon om kundeforhold, kjøp og vilkår finner du også i Telecomshop:

Du kan lese mer om samarbeidspartnerne og kunnskapsnettverket vårt her.

Hver vår samler vi kunder, leverandører og andre fra dette nettverket til fagdagene Shared Insights, en sosial kunnskapsarena vi alle setter stor pris på.

EyeSaaS er skytjenestene våre for ISPer i Norge og internasjonalt, som vi utvikler og leverer i samarbeid med ledende internasjonale fagmiljøer.

Vi er Eye Networks

Vi er en nerdete og lattermild gjeng som liker å finne fram til gode løsninger for kundene våre. Som i alle små bedrifter, har de fleste av oss én tittel, men mange hatter.

Jan Pedro Tumusok

Chief Executive Officer og grunnlegger
Pedro grunnla Eye Networks i 2005 med et klart mål: Å levere profesjonelle løsninger til ISPer av alle størrelser. Han har bakgrunn blant annet som CTO i Zyxel Norge og Sigma Systems.

Pedro er sentral i all teknisk utvikling i selskapet og arkitekten bak tjenesteplattformen EyeSaaS. Han er nerd til margen, følger fagfeltene sine med våkent blikk og deler gjerne kunnskap med kolleger, kunder og samarbeidspartnere.
Jan Pedro Tumusok, Eye Networks CEO

Linda Cecilie Firveld

Chief Operating Officer
Linda er ansvarlig for kommersiell utvikling av nye produkter og tjenester i Eye Networks. Hun har alltid 110 jern i ilden, ser løsningsmuligheter der andre ser implementasjonsproblemer og brenner for å levere de beste og mest relevante løsningene på markedet. Derfor leder hun også forretningsenheten EyeSaaS.

Hun kom til Eye Networks i 2008, med erfaring blant annet som salgssjef i Zyxel Norge.
Linda Firveld, Eye Networks Head of Business Development

Geir Arne Rimala

Chief Technology Officer
Geir Arne er ekspert på IP-nettverk, internettjenester og wifi og en erfaren kundeproblemløser. Han er dessuten både pedagogisk anlagt og utstyrt med mer tålmodighet enn resten av oss til sammen, og han er derfor en populær kursleder og foredragsholder.

Geir Arne kom til Eye Networks i 2012, med erfaring fra blant annet Zyxel, Ventelo og Broadnet.
Geir Arne Rimala, Eye Networks CTO

Tabita Hildebrandt

Chief Administrative Officer
Tabita er Eye Networks' CAO og regnskapsansvarlige, følger opp alle leverandørene våre og sørger generelt for at Ting er i Orden. Hun kombinerer stålkontroll og orden på tall, regelverk og prosedyrer med smittende godt humør. Tabita er også miljøfyrtårnansvarlig i firmaet.

Tabita kom til Eye Networks høsten 2017, med lang regnskapserfaring fra blant andre Zyxel, Joyn Management, Wilhelmsen Ship Management og Folkeuniversitetet.
Tabita Hildebrandt, Eye Networks Office Manager

Michael Telvik Aguilar

Salgskonsulent
Ringer du kontoret eller tar kontakt med salgsavdelingen, er det oftest Michael som svarer.

Michael er utdannet innenfor medier og kommunikasjon, og det er han som har produsert videoene du finner på Wifi-sentralen. Han har også mange års salgserfaring og er kontaktperson og støttespiller for montørene vi samarbeider med.

Michael har jobbet i Eye Networks siden 2015.
Michael Telvik Aguilar, Eye Networks Sales Representative

Sverre Steinsland

Lageransvarlig
Sverre holder orden på lageret vårt i Ryensvingen, tar seg av vareflyt ut og inn og står for pre-konfigurering av enheter til kunder som har egen konfigurasjon. Han er dessuten ansvarlig for feiltesting av alt som kommer i retur – Sverre kan gjenkjenne utstyr som har vært i lynnedslag med bind for øynene. Som tidligere tømrer er han også kontorets altmuligmann, og vårt vestnorske alibi.

Sverre har jobbet i Eye Networks siden 2010.
Sverre Steinsland, Eye Networks Warehouse Lead

Jorunn Danielsen Newth

Informasjonsarkitekt
Jorunn har ansvar for nettsider og dokumentasjon i Eye Networks. Hun har lang erfaring med dokumentasjon, produktutvikling og e-læring, er språknerd på sin hals og opptatt av at informasjon fra oss skal være tydelig, hjelpsom og godt strukturert.

Jorunn kom til Eye Networks i 2015, med erfaring fra blant annet Cisco, Mintra Trainingportal og Opera Software.
Jorunn Danielsen Newth, Eye Networks Information Architect

Maghsoud Morshedi Chinibolagh

Nærings-PhD-kandidat
Maghsoud kom til Eye Networks våren 2017 som vår aller første doktorgradsstipendiat. Doktorgradsprosjektet dreier seg om å finne metoder for å måle og forutse kvaliteten på trådløse forbindelser og skal ta fire år. Nærings-phden gjennomføres i samarbeid mellom Eye Networks og Universitetet i Oslo.

I tillegg til doktorgraden arbeider Maghsoud blant annet med EyeSaaS, og han er sentral i Eye Networks' bidrag til det europeiske forskningsprosjektet SCOTT – Secure COnnected Trusted Things.
Maghsoud Morshedi Chinibolagh, Eye Networks Industry PhD candidate

Stian Bangshaug

Kundestøttekonsulent
Ringer du eller sender epost til kundestøtte, er det sannsynligvis Stian du først får på tråden eller i innboksen.

Stian har vært i Eye Networks siden 2017.
Stian Bangshaug, kundestøttekonsulent i Eye Networks

Eye Networks AS
Ryensvingen 2
0680 Oslo
Norge / Norway
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram