Møt de ansatte i Eye Networks

Vi er en nerdete og lattermild gjeng som liker å finne fram til gode løsninger for kundene våre. (Foto: Katrine Lunke)

Jan Pedro Tumusok

Chief Executive Officer og grunnlegger
Pedro grunnla Eye Networks i 2005 med et klart mål: Å levere profesjonelle løsninger til ISPer av alle størrelser. Han har bakgrunn blant annet som CTO i Zyxel Norge og Sigma Systems.

Pedro er sentral i all teknisk utvikling i selskapet og arkitekten bak tjenesteplattformen EyeSaaS. Han er nerd til margen, følger fagfeltene sine med våkent blikk og deler gjerne kunnskap med kolleger, kunder og samarbeidspartnere.
Jan Pedro Tumusok, Eye Networks CEO & Founder

Linda Cecilie Firveld

Chief Operating Officer
Linda har ansvaret for den daglige driften i samarbeid med Pedro. Hennes fokus er den operasjonelle og kommersielle kundeleveransen og -opplevelsen, ende-til-ende.

Linda leder kundeoppfølgingsteamet, har ansvar for salg, kundeleveranse og produkt, inkludert kommersiell utvikling av nye produkter og tjenester i Eye Networks. Hun har alltid 110 jern i ilden, ser løsningsmuligheter der andre ser implementasjonsproblemer og brenner for å levere de beste og mest relevante løsningene på markedet. Derfor leder hun også forretningsenheten EyeSaaS.

Linda kom til Eye Networks i 2008, og hun har mer enn tjue års erfaring med salg og kommersialisering av teknologi og tjenester i telekombransjen.
Linda Firveld, Eye Networks COO

Geir Arne Rimala

Chief Technology Officer
Geir Arne er ekspert på IP-nettverk, internettjenester og wifi og en erfaren kundeproblemløser. Han er dessuten både pedagogisk anlagt og utstyrt med mer tålmodighet enn resten av oss til sammen, og han er derfor en populær kursleder og foredragsholder.

Geir Arne kom til Eye Networks i 2012, med erfaring fra blant annet Zyxel, Ventelo og Broadnet.
Geir Arne Rimala, Eye Networks CTO

Tabita Hildebrandt

Chief Administrative Officer
Tabita er Eye Networks' CAO og regnskapsansvarlige, følger opp alle leverandørene våre og sørger generelt for at Ting er i Orden. Hun kombinerer stålkontroll og orden på tall, regelverk og prosedyrer med smittende godt humør. Tabita er også miljøfyrtårnansvarlig i firmaet.

Tabita kom til Eye Networks høsten 2017, med lang regnskapserfaring fra blant andre Zyxel, Joyn Management, Wilhelmsen Ship Management og Folkeuniversitetet.
Tabita Hildebrandt, Eye Networks CAO

Mikko Kivilinna

Regional Sales Manager
Mikko er ansvarlig for salgskontoret til vårt datterselskap Eye Networks Oy i Helsinki, Finland. Hans hovedfokus er løsningssalg til ISPer i Finland og Sverige, og han er også kontaktpunkt for EU som marked. Mikko ble en del av Eye Networks-teamet sommeren 2021 og har samarbeidet med oss siden 2018 på flere kundeprosjekter.

Av utdannelse er Mikko automasjonsingeniør, med telekom-erfaring som strekker seg tilbake til 1995. Han håndterer alt fra utarbeidelse av salgsstrategi til praktisk teknisk support med stødig hånd.
Mikko Kivilinna, Regional Sales Manager

Michael Telvik Aguilar

Sales account manager
Michael har ansvaret for en rekke av våre større kunder og inngår i kundeoppfølgingsteamet vårt. Som alle i teamet, jobber han med det som til enhver tid er etterspurt. Han har lang erfaring fra salg og service, og brenner for å løse problemer du som kunde ønsker at vi skal ta tak i.

Michael er utdannet innenfor medier og kommunikasjon, og det er han som har produsert videoene du finner på websidene våre. 

Michael har jobbet i Eye Networks siden 2015.
Michael Aguilar, Eye Networks Sales Account Manager

Jørgen Wenstad

Salgskonsulent og markedsføringskoordinator
Jørgen brenner for god informasjon og kommunikasjon, og som del av kundeoppfølgingsteamet jobber han aktivt med både salg og kundekommunikasjon.  Ta gjerne kontakt med Jørgen om det er noe du trenger eller lurer på!

Jørgen har bachelorgrad i medievitenskap og erfaring som programleder i Studentradioen. Han ble en fast del av Eye Networks-teamet i 2020.
Jørgen Wenstad, Eye Networks Sales and Marketing

Jakop Strand

Kundestøttekonsulent
Jakop er en del av kundeoppfølgingsteamet vårt, og ringer du eller sender epost til support, er det sannsynligvis Jakop du først får på tråden eller i innboksen. Han er opptatt av å sørge for å gi riktig og god informasjon og dokumentasjon som løser kundens problemer. Intet problem er for stort eller for lite for Jakop, som ledes faglig av teknisk sjef Geir Arne.

Jakop har bakgrunn fra IKT-fag og har vært i Eye Networks siden 2019.
Jakop Strand, Eye Networks Customer Support Consultant

Sverre Steinsland

Lageransvarlig
Sverre holder orden på lageret vårt i Ryensvingen, tar seg av varemottak og kvalitetssikring av vareleveranser ut. Som tidligere tømrer er han også kontorets altmuligmann, og vårt vestnorske alibi.

Sverre har jobbet i Eye Networks siden 2010.
Sverre Steinsland, Eye Networks Warehouse

Lasse Bangshaug

Lageransvarlig kundeutsendelser
Lasse samarbeider tett med salgsavdelingen og står for pre-konfigurering av enheter til kunder som har egen konfigurasjon, og sørger for at leveranser går ut til kunder som bestilt og i tide. Han er også ansvarlig for fulfillment-håndtering.

Lasse har vært en del av Eye Networks-teamet siden 2019.
Lasse Bangshaug, Eye Networks Warehouse

Jorunn Danielsen Newth

Informasjonsarkitekt
Jorunn har ansvar for nettsider og dokumentasjon i Eye Networks. Hun har lang erfaring med dokumentasjon, produktutvikling og e-læring, er språknerd på sin hals og opptatt av at informasjon fra oss skal være tydelig, hjelpsom og godt strukturert.

Jorunn kom til Eye Networks i 2015, med erfaring fra blant annet Cisco, Mintra Trainingportal og Opera Software.
Jorunn Danielsen Newth, Eye Networks Information Architect

Maghsoud Morshedi Chinibolagh

Nærings-PhD-kandidat
Maghsoud kom til Eye Networks våren 2017 som vår aller første doktorgradsstipendiat. Doktorgradsprosjektet dreier seg om å finne metoder for å måle og forutse kvaliteten på trådløse forbindelser og skal ta fire år. Nærings-phden gjennomføres i samarbeid mellom Eye Networks og Universitetet i Oslo.

I tillegg til doktorgraden arbeider Maghsoud blant annet med EyeSaaS, og han er sentral i Eye Networks' bidrag til det europeiske forskningsprosjektet SCOTT – Secure COnnected Trusted Things.
Maghsoud Morshedi Chinibolagh, Eye Networks Industry PhD Candidate

Eye Networks AS
Ryensvingen 2
0680 Oslo
Norge / Norway
All contents © Eye Networks AS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram