Møt Eye Networks-teamet

Vi er en nerdete og lattermild gjeng som liker å finne fram til gode løsninger for kundene våre. (Alle foto: Katrine Lunke)

Ledergruppe

Jan Pedro Tumusok

Chief Executive Officer og grunnlegger
Pedro grunnla Eye Networks i 2005 med et klart mål: Å levere profesjonelle løsninger til ISPer av alle størrelser. Han har bakgrunn blant annet som CTO i Zyxel Norge og Sigma Systems.

Pedro er sentral i all teknisk utvikling i selskapet og arkitekten bak tjenesteplattformen EyeSaaS. Han er nerd til margen, følger fagfeltene sine med våkent blikk og deler gjerne kunnskap med kolleger, kunder og samarbeidspartnere.
Jan Pedro Tumusok, Eye Networks CEO & Founder

Linda Cecilie Firveld

Chief Operating Officer
Linda har ansvaret for den daglige driften i samarbeid med Pedro. Hennes fokus er den operasjonelle og kommersielle kundeleveransen og -opplevelsen, ende-til-ende.

Linda leder kundeoppfølgingsteamet, har ansvar for salg, kundeleveranse og produkt, inkludert kommersiell utvikling av nye produkter og tjenester i Eye Networks. Hun har alltid 110 jern i ilden, ser løsningsmuligheter der andre ser implementasjonsproblemer og brenner for å levere de beste og mest relevante løsningene på markedet. Derfor leder hun også forretningsenheten EyeSaaS.

Linda kom til Eye Networks i 2008, og hun har mer enn tjue års erfaring med salg og kommersialisering av teknologi og tjenester i telekombransjen.
Linda Firveld, Eye Networks COO

Geir Arne Rimala

Chief Technology Officer
Geir Arne er ekspert på IP-nettverk, internettjenester og wifi og en erfaren kundeproblemløser. Han er dessuten både pedagogisk anlagt og utstyrt med mer tålmodighet enn resten av oss til sammen, og han er derfor en populær kursleder og foredragsholder.

Geir Arne kom til Eye Networks i 2012, med erfaring fra blant annet Zyxel, Ventelo og Broadnet.
Geir Arne Rimala, Eye Networks CTO

Tabita Hildebrandt

Financial Controller & Chief Administrative Officer
Tabita er Eye Networks' CAO og controller, følger opp alle leverandørene våre og sørger generelt for at Ting er i Orden. Hun kombinerer stålkontroll og orden på tall, regelverk og prosedyrer med smittende godt humør. Tabita er også miljøfyrtårnansvarlig i firmaet.

Tabita kom til Eye Networks høsten 2017, med lang regnskapserfaring fra blant andre Zyxel, Joyn Management, Wilhelmsen Ship Management og Folkeuniversitetet.
Tabita Hildebrandt, Eye Networks CAO

Sales and Marketing

Anne Line Kvernmo

Customer Success Manager
Hvilken tittel gir du noen som, når de blir spurt om hva som driver dem i jobben, svarer "Å gjøre andre gode"?

Anne Line ble helt naturlig vår aller første Customer Success Manager og  inngår i salgs- og kundeoppfølgingsteamene våre, hvor hun får god bruk for både teknisk bakgrunn, prosjektlederegenskaper, positiv innstilling og smittende latter.

Hun er utdannet i informasjonssystemer og har lang erfaring med IT og brukerassistanse i offentlig forvaltning.

Anne Line kom til Eye Networks våren 2022 og er nå våre øyne og ører i sørvest fra sitt hjemmekontor på Karmøy.
Anne Line Kvernmo, Customer Success Manager, Eye Networks

Michael Telvik Aguilar

Inside Sales Manager
Michael har ansvaret for en rekke av våre større kunder og inngår i kundeoppfølgingsteamet vårt. Som alle i teamet, jobber han med det som til enhver tid er etterspurt. Han har lang erfaring fra salg og service, og brenner for å løse problemer du som kunde ønsker at vi skal ta tak i.

Michael er utdannet innenfor medier og kommunikasjon, og det er han som har produsert videoene du finner på websidene våre. 

Michael har jobbet i Eye Networks siden 2015.
Michael Aguilar, Eye Networks Sales Account Manager

Mikko Kivilinna

Regional Sales Manager
Mikko er ansvarlig for salgskontoret til vårt datterselskap Eye Networks Oy i Helsinki, Finland. Hans hovedfokus er løsningssalg til ISPer i Finland og Sverige, og han er også kontaktpunkt for EU som marked. Mikko ble en del av Eye Networks-teamet sommeren 2021 og har samarbeidet med oss siden 2018 på flere kundeprosjekter.

Av utdannelse er Mikko automasjonsingeniør, med telekom-erfaring som strekker seg tilbake til 1995. Han håndterer alt fra utarbeidelse av salgsstrategi til praktisk teknisk support med stødig hånd.
Mikko Kivilinna

Jorunn Danielsen

Information Architect
Jorunn har ansvar for nettsider og dokumentasjon i Eye Networks. Hun har lang erfaring med dokumentasjon, produktutvikling og e-læring, er språknerd på sin hals og opptatt av at informasjon fra oss skal være tydelig, hjelpsom og godt strukturert.

Jorunn kom til Eye Networks i 2015, med erfaring fra blant annet Cisco, Mintra Trainingportal og Opera Software.
Jorunn Danielsen Newth, Eye Networks Information Architect

Logistics

Sverre Steinsland

Receipts Manager Warehouse
Sverre holder orden på lageret vårt i Ryensvingen, tar seg av varemottak og kvalitetssikring av vareleveranser ut. Som tidligere tømrer er han også kontorets altmuligmann.

Sverre har jobbet i Eye Networks siden 2010.
Sverre Steinsland, Eye Networks Warehouse

Lasse Bangshaug

Customer Delivery Manager Warehouse
Lasse samarbeider tett med salgsavdelingen og står for pre-konfigurering av enheter til kunder som har egen konfigurasjon, og sørger for at leveranser går ut til kunder som bestilt og i tide. Han er også ansvarlig for fulfillment-håndtering.

Lasse har vært en del av Eye Networks-teamet siden 2019.
Lasse Bangshaug, Eye Networks Warehouse

R&D, Engineering & Support, Integrated Technology Systems

Dr. Maghsoud Morshedi Chinibolagh

Senior R&D Engineer
Maghsoud er produktlinjesjef for EyeSaaS Carat og et sentralt medlem av vårt R&D- team.

Maghsoud kom til Eye Networks våren 2017 som vår aller første doktorgradsstipendiat. I 2021 fullførte han sin nærings-phd, et samarbeid mellom UiO og Eye Networks, om å måle og forutse kvaliteten på trådløse forbindelser.

Maghsoud Morshedi Chinibolagh, Eye Networks Industry PhD Candidate

Torfinn Halmøy

Senior Technical Product Expert
Torfinn får stjerner i øynene av ny teknologi og kvalitetsprodukter, om det er aksesspunkter, armbåndsur eller høyttalere.

Han er nettverksmann med lang erfaring fra operatørsiden, hvor han har hatt særlig fokus på wifi og CPE. Torfinn liker å bidra til at ny teknologi utnyttes til det beste for folk.

I Eye Networks rådgir han kunder før salg med produktvalg og løsningsdesign, bistår med opplæring i systemer og løsninger og yter teknisk support internt og eksternt.

Torfinn kom til Eye Networks i desember 2021, med bakgrunn fra Get og Telia.
Torfinn Halmøy, senior technical product expert, Eye Networks

Jørund Kvamen

Service Provider Specialist
Jørund er vår mann på Vestlandet. Fra kontor i Førde utfører han sitt hovedoppdrag - å hjelpe ISPer med å komme raskt og riktig på lufta med våre løsninger.

Jørund har lang erfaring fra kundesiden og er også feilsøkeren du vil ha på laget når noe går galt.
Han bistår kunder og kolleger med raushet, teknisk kyndighet og lun humor.

Jørund kom til Eye Networks våren 2021 med lang fartstid fra teknisk arbeid hos Enivest.
Jørund Kvamen

Espen Nordhaug

System Specialist
Espen er en kokvaskeekte nerd med hjerte for drift og utvikling av systemer. Han trives like godt i seilbåt til vanns som bak admin-panelene til lands.

I Eye Networks har Espen ansvaret for at alle våre IT-systemer fungerer og beveger seg fremover i takt med resten av organisasjonen, og at de legger til rette for videre innovasjon og forretningsutvikling.

Espen kom til Eye Networks i desember 2021, med lang erfaring som systemutvikler og teknisk prosjektleder fra flere telekom- og teknologibedrifter og Statens Vegvesen Vegdirektoratet.

Espen Nordhaug, system specialist, Eye Networks

Jakop Strand

Customer Success Agent
Jakop er en del av kundeoppfølgingsteamet vårt, og ringer du eller sender epost til support, er det sannsynligvis Jakop du først får på tråden eller i innboksen. Han er opptatt av å sørge for å gi riktig og god informasjon og dokumentasjon som løser kundens problemer. Intet problem er for stort eller for lite for Jakop, som ledes faglig av teknisk sjef Geir Arne.

Jakop har bakgrunn fra IKT-fag og har vært i Eye Networks siden 2019.
Jakop Strand, Eye Networks Customer Support Consultant
© Copyright Eye Networks - All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram