Fagdager 2018

Fagdagene er tilbake! I år spør vi: Hvordan levere gode nettverkstjenester til hjem på full fart inn i framtida? Vi samler nettverkshoder til erfaringsutveksling, presentasjoner og sosialt og faglig samvær. Påmeldingen er åpen, bli med!

Vi i Eye Networks er glade og stolte over nok en gang å invitere kunder, samarbeidspartnere og andre nettverksfagfolk til denne sosiale kunnskapsarenaen.

Programmet tar fortsatt form, men vil inneholde en blanding av innland og utland, kjent og mindre kjent teknologi, og noe du kanskje ikke hadde ventet deg.

På fagdagene finner du også sosialt samvær, praktiske råd og erfaringer og rikelig med tid til å diskutere med bransjekolleger, innledere og leverandører både mellom slagene og over middag og forfriskninger etter hovedprogrammet mandag.

Denne gangen møtes vi midt i Oslo sentrum, i eventrommet til The Scotsman. Deltakelse og måltider på fagdagene er gratis, men eventuell reise og overnatting må deltakerne eller deres arbeidsgivere dekke selv. 

Bli med, vi gleder oss til å se deg!

Gå til påmelding

Kommer på årets program

Dette blir noen av temaene:

  • 802.11ax og 802.11ac Wave 2
  • Målt wifi-kvalitet som tjeneste
  • Hjemmenettverk og sikkerhet
  • Hva skjer når IoT og wifi møtes i samme hjem?
  • Vinterens wifi-problemer: Android vs mesh; hva skjedde og hva har vi lært?

I år som i fjor vil vi også bruke litt ekstra tid på dere som tilhører vårt smart wifi community – den stadig voksende gruppen med ISPer og andre firmaer som forhandler AirTies smart wifi i Norge – og deres erfaringer.

Seminar information in English

Sted, tid og praktiske spørsmål

Sted: Eventrommet, The Scotsman, Karl Johans gate 17, Oslo.

Tid: 23. april kl. 09.30 til 24. april etter lunsj (ca. 13.00)

Deltakelse og måltider på fagdagene er gratis, men eventuell reise og overnatting må deltakerne eller deres arbeidsgivere dekke selv. 

Har du spørsmål om det praktiske? Er det noe du gjerne vil presentere eller vise fram på fagdagene? Noe helt annet? Ta kontakt med oss! Vi er som alltid bare en telefon eller en epost til sales@eyenetworks.no unna. 

Oppdatert 31.01.2018