eero home wifi system – mobilappen med full kontroll

Tekst: eero mobilapp. Rask, selvbetjent installasjon og enkle kontroller for sluttkunde. Egne verktøy for montører. Innebygd feilsøk og problemløsning. Bilde av mobil med skjermbilde fra speedtest i eero-appen. Logo fra Eye Networks og eero, an Amazon-company

Nøkkelen til å sette opp wifi som bare virker, er eero-appen. Enkel for sluttbruker, med tilrettelagte funksjoner for profesjonell montør.

eeros app – dine kunder

Appen er enkel å finne i Google Play og App Store – det finnes bare én eero-app for hver plattform, men kundene får opp din logo når de logger seg inn, så sant de har én eller flere eero-enheter tilknyttet din eero Insight.

Egne verktøy for montør / tekniker

Har du montører som skal installere eller feilsøke for kunde? Gi dem tilgang til egne teknikerfunksjoner i appen som forenkler oppsett og overføring til kunde.

Tilgangsstyringen gjør du via eero Insight.

Selvbetjent installasjon på rekordtid

Med appen kan hjemmebrukeren også selv sette opp sin første eero-enhet på 1-2-3, eller sette opp flere i mesh.

Appen guider kunden trygt gjennom oppsettet og sørger for at de ikke plasserer enheter der det ikke vil være god nok dekning.

Nettverkskontroller for sluttbruker

Med appen får kunden selv oversikt over nettverket sitt – innsyn i tilkoblede klienter, mulighet for å kjøre hastighetstester, sjekke kvaliteten på tilkobling mellom mesh-noder, ogsåvidere.

Med eero Secure-tjenesten kan brukeren også sette opp profiler for ulike familiemedlemmer med begrenset tilgang til nettet på tid, eller sperre gitte internettadresser.

Feilsøke og løse problemer

Har kunden en gjenstridig støvsuger som ikke vil på wifi? En skriver som ikke får opp nettverket? eero-appen har innebygde verktøy som hjelper til med trøblete dingser. (Du kan lese mer om akkurat hvordan her.)