eero Insight: Internettleverandørens uunnværlige verktøy

Tekst: eero Insight - Hjelp kunder med fjernadministrasjon av eero-nettverk, oppdag og håndter problemer proaktivt, administrer supportbrukere og teknikere. Utsnitt av skjermbilde fra eero Insight på en laptop. Logoer fra Eye Networks og eero, an Amazon company

eero Insight gir deg som internettleverandør innsikten og verktøyene du trenger for å levere wifi i verdensklasse.

Hva er eero Insight?

eero Insight er et skybasert support- og administrasjonsverktøy som inngår i løsningen eero for Service Providers (ESP). Som ESP-kunde får internettleverandøren sin egen instans av eero Insight, og alle eero-enheter som går ut til deres kunder, vil være tilknyttet denne instansen.

Gi praktisk kundestøtte over nett

Via eero Insight kan du hjelpe kundene med å sette opp, administrere og feilsøke eero-nettverk. Reduser tiden fra problem til løsning og få mer fornøyde kunder!

Se hvordan båndbredden utnyttes

eero Insight gir deg rapporter om båndbreddeutnyttelse som hjelper deg å identifisere kunder som vil ha nytte av et bedre abonnement og kunder som trenger hjelp med feilsøking.

Hold øye med trege nettverk

Flagg kundenettverk med tilbakevendende ytelsesproblemer og sett inn tiltak overfor kunden før problemene eskalerer.

Få egne montørverktøy i eero-appen

Når montører er tilkoblet din eero Insight-instans via eero-appen, får de tilgang til egne verktøy for å sette opp, feilsøke, og overføre nettverk til kunde.

Hent ut det du trenger med Insight Exchange

Insight Exchange lar deg eksportere data og sette opp integrasjon mot andre systemer via APIer.

eero Insight produktdatablad

Lær mer om hva du kan gjøre med eero Insight her: