OBOS OpenNet velger eero: – Vi skal briljere på wifi

Bilder av Bjørn Isaksen, OBOS OpenNet og Jan Pedro Tumusok, Eye Networks. Tekst: OBOS OpenNet velger eero for Service Providers. - Dagens boliger kan ikke tilby gårsdagens teknologi, sitat Bjørn Isaksen. - eero er wifi ut av springen. Plugg inn strømkabelen og last ned mobilappen, sitat Jan Pedro Tumusok. Logoer fra Eye Networks og Amazon-selskapet eero

OBOS OpenNet er den første operatøren i Norge som tegner avtale om bruk av wifi og innsiktsverktøy fra Amazon-selskapet eero. Utstyret leveres av Eye Networks.

Oslo, 2. mai 2022

– Vrir du på vannkrana skal det komme vann, og slår du på ruteren skal det komme nett. Tilgang på vann, strøm og internett er basale behov i et hjem. Hvis noe av dette svikter, har vi i realiteten ikke klart å levere basistjenestene, sier daglig leder Bjørn Isaksen i OBOS OpenNet.

Derfor er det viktigste kravet selskapet stiller til nettverksutstyr i leilighetene, kort og godt at det må virke. 

Plug and play

– eero er wifi ut av springen. Plugg inn strømkabelen og last ned mobilappen, så går resten av seg selv, lover daglig leder Jan Pedro Tumusok i Eye Networks.

Selskapet har enerett på distribusjon av eero til norske bredbåndsleverandører. OBOS OpenNet er den første operatøren i Norge som tegner avtale om bruk av wifi og innsiktsverktøy fra Amazon-selskapet.

Løsningen kombinerer eeros markedsledende wifi-enheter med verktøy for analyser, administrasjon og support. I sum gjør dette OBOS OpenNet i stand til å levere brukervennlig wifi.

– Beslutningen OBOS OpenNet fattet da de valgte eero, demonstrerer stor innsikt i utfordringene en moderne operatør har når det gjelder å levere bunnsolid wifi til sluttbrukerne. At de er den første operatøren i Norge som gjør det, sier i tillegg mye om holdningene deres og hvilken plass gode brukeropplevelser har i OBOS OpenNet, sier Tumusok.

­– Dagens boliger kan ikke tilby gårsdagens teknologi. Dette verktøyet setter oss i stand til å briljere på wifi-fronten, slik at sluttbrukerne aldri behøver å tenke på manglende dekning eller fart hjemme, sier Isaksen.

Utrullingen er i gang

De første borettslagene har allerede installert wifi fra eero, og flere er under planlegging og utrulling.

– Wifi-løsningen fra eero har skjulte egenskaper, og kan også være et nav i det smarte hjemmet. I første omgang fokuserer vi likevel på å sikre gode kundeopplevelser sammen med OBOS OpenNet, sier Tumusok i Eye Networks.

Mer om eero for Service Providers levert av Eye Networks.

Pressebilder