Net at Once lanserer eero wifi-tjeneste

Bilder av Stefan Johanson, CEO Net at Once og Jan Pedro Tumusok, Eye Networks. Sitater fra pressemeldingen. Logoer fra Eye Networks og eero

Denne måneden lanserer Net at Once sin eero wifi-tjeneste. Internettleverandøren er den første i Sverige til å inngå avtale med Amazon-selskapet eero.

– Dette er ganske enkelt den beste wifi-løsningen vi kunne velge å tilby kundene våre. Brukervennligheten er uten sidestykke, og wifi-ytelsen står ikke tilbake for noen, sier Stefan Johansson, CEO i Net at Once.

eero for Service Providers (ESP) er en totalløsning som kombinerer eeros markedsledende trådløse enheter med verktøyene internettleverandører trenger for å kundestøtte, administrasjon og analyse. Som et selskap med høyt nivå av egen wifi-ekspertise, er Net at Once begeistret over å ha fått tak i denne løsningen.

Globalt produkt, lokal tjeneste

– ESP gjør det mulig for oss å tilby lokal kundestøtte og ekspertise for et globalt anerkjent produkt, sier Johansson. 

ESP leveres til Net at Once av Eye Networks, som er nordisk distributør for eero for Service Providers. 

– Vi er veldig godt fornøyde med å ha fått Net at Once ombord som vår første svenske eero-kunde og å samarbeide med dem om å få produktet på markedet, sier Jan Pedro Tumusok, CEO i Eye Networks. 

Raskt, skalerbart og fremtidsrettet

– Arbeid, underholdning, opplæring – dagens forbrukere setter de trådløse nettverkene sine på prøve hver eneste dag. eero wifi er en snarvei til å forsikre seg om at de består den prøven, fortsetter Tumusok.

eeros enheter kommer med både ruterfunksjonalitet, W-Fi 6 og TrueMesh, eeros egne, unikt skalerbare mesh-teknologi. Å sette opp et trådløst nettverk med én eller flere eero-enheter er raskt og effektivt med eeros mobilapp. Den enkle installasjonen har imponert Net at Once.

– eero krysser av alle boksene, fra den elegante utformingen av enhetene til den knirkefrie oppsettprosessen og sømløse integrasjonen av support. Det gleder oss å kunne lansere dette som en genuint premium wifi-tjeneste, sier Johansson.

About Net at Once

Net at Once startet som internettleverandør i 1997 och har i dag privatpersoner, borettslag, kommuner og selskaper over hele Sverige som kunder. Som internett- og telefonoperatør gir Net at Once sine kunder tillgang till et bredt tjenestetilbud, både i høykvalitets nettverk med egen infrastruktur og gjennom samarbeid med andre aktører for å møte markedets behov.

Om Eye Networks

Eye Networks ble grunnlagt i 2005 ble grunnlagt i 2005 som telekom-forhandler og systemintegratør på jakt etter den perfekte internettopplevelsen for hjemmet. Selskapet tilbyr tjenester, maskinvareløsninger og domenekunnskap til norske og nordiske bredbåndsleverandører med fokus på wifi og analyseverktøy. Selskapets hovedkvarter er i Oslo, Norge.

Om eero

eero var det første mesh wifi-systemet for hjemmet og dekker ethvert hjem i pålitelig og sikker wifi. eero tilbys både via forhandlere og internettleverandører og er enkelt å sette opp, enda enklere å
administrere, og forbedres over tid med regelmessige, automatiske programvareoppdateringer. eero ble grunnlagt i San Francisco i 2014 av Amos Schallich, Nate Hardison og Nick Weaver. eero er et Amazon-selskap.

Kontaktpersoner

For mer informasjon, ta kontakt med:

Stefan Johansson, CEO/VD, Net at Once stefan.johansson@netatonce.se / +46 70 834 72 00

Linda Firveld, COO, Eye Networks press@eyenetworks.no / +47 980 37 109