Fornøyde wifi-abonnenter hos Infonett Røros

Solid produkt + gunstig betalingsmodell + entusiastisk nettleverandør = fornøyde kunder. Infonett Røros får supporttelefonene til å stilne med Wifi Pluss.

Problemer med trådløst wifi i hjemmet er deprimerende vanlige. Dårlig dekning og ujevn ytelse er de vanligste problemene, som blant annet skyldes trådløs støy fra annet utstyr og fysiske hindringer som byggematerialer. Dette gir mange kundehenvendelser til nettleverandør, fordi internettopplevelsen blir dårlig selv om kunden har bredbåndsabonnement med høy hastighet levert til hjemmet.

Wifi Pluss fra Infonett: AirTies smart wifi som tjeneste

Infonett Røros er en av de norske internettleverandørene som nå er godt i gang med å adressere dette problemet ved hjelp av AirTies boligpakke. Boligpakken inneholder tre trådløse aksesspunkter satt opp i ferdig mesh-nettverk, som spres i boligen og gir kunden full trådløs dekning.

Etter å ha solgt over 500 AirTies boligpakker til kundene sine de siste par årene, lanserte Infonett i februar 2018 tjenesten Wifi Pluss: AirTies boligpakke som abonnement til 99 kroner måneden.

Satsing gir resultater

Infonett Røros har så langt gjort svært gode erfaringer med abonnementstjenesten. Anders Prytz, produktsjef i Infonett Røros, forteller:

Vårt hovedfokus er fornøyde kunder, ikke å tjene direkte på Wifi Pluss-pakken, men vi ser at løsningen er lønnsom, også fordi vi får færre kundehenvendelser om wifi.

Der det er mistanke om trådløsproblematikk, er kundesenteret vårt raskt på banen med å foreslå Wifi Pluss. Vår tro på produktet smitter over på kunden!

Erfaringen så langt:

  • De som bestiller Wifi Pluss, blir fornøyde. Vi merker at store deler av problematikken hjemme hos kunder bunner ut i for dårlig trådløst nett, og at Wifi Pluss løser dette.
  • Kundesenteret rapporterer at kunder som tidligere har vært i kontakt med oss gjentatte ganger på grunn av dårlig ytelse, nå har raskt og godt trådløst nett uten problemer.
  • Det er omtrent full stopp i henvendelser til kundesenteret fra kunder som har valgt Wifi Pluss.
Anders Prytz, Infonett Røros

“De som velger Wifi Pluss, blir fornøyde. Det er omtrent full stopp i henvendelser til kundesenteret fra kunder som har valgt Wifi Pluss.”

Anders Prytz, produktsjef i Infonett Røros

Kunder foretrekker abonnement

Vi kjører helt flat abonnementspris per måned for 99 kroner måneden for 3 enheter i boligpakken. Kundene kan kjøpe hele pakka, men fullpris på 3190 kan oppleves som for dyrt. Om ønskelig, kan også kunden fylle på med ekstra enheter til 39 kroner måneden.

Vi ser at kundene er mer bekvemme med abonnement, og de fleste går for dette. Det er lav startpris og lav månedspris. På sikt koster det omtrent det samme for kunden som å eie, fordi teknologien må fornyes etter noen år. Man får også fordelen med fornøyde kunder, bindingstid og kundelim.

Kampanjer og jungeltelegraf

Vi i Infonett har gått ut til kundene våre via kampanjer for å informere om Wifi Pluss. Jungeltelegrafen synes også å være god hjelp for salget, og selv om vi er i startgropa foreløpig så ser vi at de fleste nå går for abonnement fremfor kjøp av enheter. Planen er også å komme igang med nyhetsbrev snarlig hvor Wifi Pluss vil bli en sentral tjeneste jevnlig.

Vår dør er åpen for alle som vil dele erfaringer. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om hvordan dette gir fornøyde kunder.

Mer informasjon om Wifi Pluss finner du her: Wifi Pluss fra Infonett Røros.

Linker

Infonett har blant annet brukt video fra Eye Networks i markedsføringen, den er fritt tilgjengelig for alle forhandlere å gjenbruke og finnes vår markedspakke sammen med bilder, logoer og annet materiell: Last ned markedsressurser.

Om Infonett Røros

Infonett Røros har siden 2001 levert bredbånd, TV og telefoni til private og bedrifter i Røros og omegn. Infonett vektlegger lokalkunnskap, tilgjengelighet og nærhet til kunden og dekker i 2018 cirka 7000 husstander.

Infonett Røros har en unik kombinasjon av kunnskap om serverdrift og kommunikasjon og hjelper også bedrifter over hele landet med å velge de sikreste og mest kostnadseffektive løsningene innenfor datatjenester og -utstyr.

Infonett Røros logo