Eye Networks inngår nordisk avtale med Amazon-selskapet eero

Det norske wifi-selskapet Eye Networks har inngått en avtale med eero om distribusjon av mesh wifi-produkter og tjenester til nordiske bredbåndsleverandører.

– Dette er vår hittil mest omfattende distribusjonsavtale, sier Jan Pedro Tumusok, administrerende direktør i Eye Networks. 

eeros løsning for bredbåndsselskaper kombinerer eero-maskinvare med programvare og tjenester. Løsningen gjør bredbåndsleverandørene i stand til å levere brukervennlige mesh-nettverk til kundene, med verktøy for analyser, administrasjon og support. En mobilapp og sikkerhetstjenester inngår også i løsningen.

Mesh-nettverket eero, som til nå har vært tilgjengelig i USA og utvalgte europeiske land, kommer nå endelig til Norge og Norden. eeros innovative produkter har fått bred anerkjennelse, og eero Pro 6 har blitt fremhevet som en av de raskeste mesh-løsningene på markedet.

Infrastruktur for smarthjem

– eero tilbyr det beste fra to verdener: Skalerbarhet og sentrale backend-verktøy til tjenesteleverandørene, og samtidig brukervennlighet og høy ytelse til sluttbrukerne. Det første kundene legger merke til er hvor lett dette er å installere: Åpne opp boksen, plugg inn strømkabelen, last ned mobilappen og la den guide deg gjennom oppsettet, sier COO Linda Firveld i Eye Networks.

I Norden tilbys eero 6 og eero 6 Pro. Begge versjonene støtter wifi 6 og kommer med Bluetooth og en innebygd hub for smarthjemmet basert på Zigbee-standarden. 

Wifi-ekspertise

Den nye distribusjonsavtalen gjør Eye Networks til eeros første distribusjonspartner i Europa for løsningen eero for Service Providers.

Tumusok ser avtalen som en anerkjennelse av Eye Networks’ inngående fagkompetanse og tekniske ekspertise på området.

– Vi ønsker å være ledende på wifi i Norden. Denne posisjonen befester vi ved å samarbeide med en internasjonal pionér og tungvekter på wifi og smarte hjem, sier Tumusok. 

Lanseringen av eero i Norge, Sverige og Finland skjer i september, før Danmark følger etter noe senere.

Om Eye Networks

Eye Networks ble grunnlagt i 2005 som systemintegrator og distributør av telekommunikasjonssystemer, med mål om å forbedre internettopplevelsen i hjemmet. Virksomheten tilbyr tjenester, maskinvareløsninger og domene-ekspertise til norske og nordiske bredbåndsleverandører, med fokus på wifi og analyse. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo.

For nærmere informasjon, kontakt

Jan Pedro Tumusok, administrerende direktør i Eye Networks, 

mobil: +47 915 91 988, epost: press@eyenetworks.no

Linda Firveld, COO Eye Networks, 

mobil: +47 980 37 109, epost: press@eyenetworks.no

Pressehenvendelser, eero:
Epost: press@eero.com

Les mer

eero for Service Providers levert av Eye Networks