Alt du vil vite om personvern for ISPer, men ikke tør spørre om

Alt du vil vite om personvern for ISPer, men ikke tør spørre om

Opptak av et webinar fra Eye Networks, presentert i samarbeid med våre juridiske rådgivere i Steenstrup Stordrange.

Råd fra ekspertene Gisle Årnes og Ketil Ramberg

Som nettleverandør har du tilgang til store mengder data om kunden og kundens vaner og nettbruk.

Hvordan forvalte dette datagrunnlaget på en juridisk forsvarlig måte, samtidig som det kommer kunden til gode? Hvordan forholde seg til nye EUs nye personvernforordning med regler for datahåndtering, informasjonssikkerhet og internkontroll? Og hva gjør du om du kontaktes om myndigheter som vil ha innsyn i dine kundedata?

I samarbeid med våre juridiske rådgivere i advokatfirmaet Steenstrup Stordrange byr vi på en time med råd om personvern og datahåndtering for våre kunder.

Webinaret passer for alle hos ISP som håndterer kundedata, ønsker innsikt i kundedata, eller utvikler tjenester basert på kundedata.

Om innlederne 

Begge innledere har lang fartstid i norsk teknologimiljø og bistår jevnlig både store teknologiselskaper og startups.

Gisle Edvard Årnes er partner i Steenstrup Stordrange og spesialist i immaterialrett/opphavsrett og IKT, kunnskap som kommer både norske og utenlandske selskaper til gode. Gisle jobber dessuten med tvisteløsning, prosedyre og selskapsrett. 

Ketil Sellæg Ramberg er senioradvokat i Steenstrup Stordrange. Han har spesialisert seg på opphavsrett, patent-, varemerke- og designrett, markedsføringsrett, medierett, personvern og telekom. 

Om webinarserien

Dette webinaret inngikk i serien «ISP-verktøy for analyse og innsikt», som er avsluttet. Opptak av de andre webinarene i serien er tilgjengelige her:

Mer om personvern for ISPer

Vil du vite mer om GDPR og personvern for nettleverandører? Vi har laget en håndbok om temaet i samarbeid med de juridiske ekspertene i SANDS (Steenstrup Stordrange).