Leverandører og partnere

Vi forhandler markedsledende produkter og tjenester fra internasjonale produsenter. Vareutvalget vårt for tjenesteleverandører og montører finner du i Telecomshop. Privatkunder henvises til våre videreforhandlere.

Samarbeidspartnere

Telenor har valgt Eye Networks som eksklusiv samarbeidspartner på trådløst hjemme.

 

Eye Networks samarbeider med Universitetet i Oslo på flere forskningsprosjekter innenfor trådløs kommunikasjon, IoT-sikkerhet og smart infrastruktur. Fra 2017 har vi også en nærings-PhD-kandidat som gjennomfører graden sin i et samarbeid mellom UiO og Eye Networks. 

Videreforhandlere

Netel

Netel er samarbeidspartneren vår på ferdig montert AirTies trådløst hjemme.

  • Privatkunder kan bestille direkte fra Netel. 
  • Tjenesteleverandører, borettslag og andre større aktører kan også nyte godt av dette samarbeidet – ta kontakt med salgsavdelingen i Eye Networks.

 

Snorlaus

Nettbutikken til Snorlaus forhandler AirTies Air 4920 til privatkunder og bedrifter.

 

Hva de sier om Eye Networks

Edward Olastuen, Netel

Fagkunnskap og ekspertise er kjernen i alt vi gjør, og derfor setter vi stor pris på teknologipartnerskapet med Eye Networks. Med dette samarbeidet kan vi levere robuste løsninger til hjemmemarkedet. Løsninger som vi vet virker, og som er den viktigste delen av en god brukeropplevelse.

Edward Olastuen, Business Unit Manager Service, Netel

Marius Rønningen, ZyXEL

For oss i ZyXEL er det viktig med en samarbeidspartner som har lokal forankring og erfaring med markedet i Norge og Skandinavia. Ekspertisen Eye Networks har på nettverksløsninger for tjenestetilbydere, sikrer leveranser, kvalitet og fornøyde kunder.

Marius Rønningen, Nordic Director of Service Providers and Key Accounts,  ZyXEL 

Oppdatert 10.08.2017